Strony związane z hasłem 'ogorki kiszone':
-
Producent kapusty kiszonej »
Jednym z kilku plusów kwaszarni A. i K. Żochowscy jest fakt, iż kwaszone tu ogórki i kapusta są uprzednio zasadzone, dozorowane i pielęgnowane. Oznacza to, iż właściciele mają kontrolę nad jakością kiszonych warzyw. Poza tym, w odróżnieniu od wytwórców nabywających surowe warzywa, Żochowscy są w stanie zapewnić ciągłej jakości kiszonki przez cały rok. Wytwarzane w kwaszarni Żochowskich ogórki i kapusta nie zawierają małowartościowych barwników, a jedynie zwyczajne przyprawy, takie jak np: sól, koper. Zapakowania, w których sprzedawane są kwaszonki to wiaderka 5kg oraz torebki 1kg.
Data dodania: 31 03 2011 · szczegóły wpisu » -
Producent Kwaszonek »
Polska jest wspaniałym, różnorodnym krajem posiadającym całą gamę tradycyjnych produktów. Ich jedyność zawdzięczamy oryginalnym recepturom, które nie zmieniły się od wieków. Jednymi spośród najpopularniejszych przetworów w naszym kraju są kwaszone ogórki i kwaszona hajs. Gust tych dwóch doceniają również polscy konsumenci, gdy podobnie zagraniczni, dokąd nasze produkty goszczą na wielu stołach. Kwaszona hajs i ogórki, owo nie lecz wciąż smaczne akcesoria bądź kompozycja potraw. To plus początek cennych witamin. Jedną spośród nich jest witamina C, której niedostatek prowadzi do osłabienia organizmu i zwiększenia podatności na choroby infekcyjne. Pożywienie przetworów spośród ogórków i kapusty, jest wyjątkowo polecane zimą, gdy przystępność wielu owoców, zawierających cenne witaminy, spada.
Data dodania: 13 06 2011 · szczegóły wpisu » -
Papryka kiszona, buraki, kapusta, ogórki i wiele innych »
Jest to strona poświęcona kwaszeniu warzyw i konserwowaniu żywności. Tutaj dowiesz się jak w nieskomplikowany sposób możesz w swoim domu kwasić grzyby oraz warzywa. Proces kwaszenia nie będzie miał dla ciebie żadnych tajemnic dzięki wiadomościom zawartym na stronie. Mało tego, przekonasz się po co w ogóle zajmować się kiszeniem i czy jest to opłacalne.
Data dodania: 30 07 2011 · szczegóły wpisu »